Schoolontwikkeling

Organisatie- en teamontwikkeling op maat

Learnovate begeleidt (school)organisaties om in de structuur en cultuur ontwikkelingsgerichter en wendbaarder te worden.

We coachen management teams, zodat zij hun patronen doorzien en een nieuwe beweging kunnen maken

inspire learn develop innovate

Development by design

Organisatieontwikkeling voltrekt zich vooral doordat mensen zich ontwikkelen. Een organisatie vaart wel bij mensen die zichzelf willen verbeteren en zich continu verder willen ontplooien. 

Mensen die blijvend leren zijn veerkrachtiger en beter in staat de uitdagingen in het werk en in het leven tegemoet te treden. Ze pakken leiderschap, zijn vitaal en nemen verantwoordelijkheid voor het grotere geheel. 

Dit vraagt om de juiste aanmoediging (edge) en ondersteuning (home) en manieren van samenwerken en organiseren (groove), die dat faciliteren. 

Een directie, die dat voorleeft en faciliteert, creëert hiermee een ontwikkelingsgerichte organisatie, waarin andere vormen van leidinggeven, organiseren en samenwerken ontstaan.

Learnovate ontwerpt met de organisatie een routekaart en begeleidt organisaties door de verschillende fasen van organisatieontwikkeling.

Managementteam ontwikkeling

Naast individuen hebben ook teams competenties. De taakvolwassenheid van een managementteam bepaalt in sterke mate de ontwikkeling van de organisatie. In veel managementteams is op het gebied van competentieontwikkeling nog veel winst te behalen.

Learnovate houdt management teams een spiegel voor, waardoor patronen zichtbaar worden en een gezamenlijke ontwikkeling op gang komt. 

Wil jij...

ontwikkeling met impact?

Zie ook...

Learn & Develop

Learnovate ontwerpt en verzorgt incompany ontwikkeltrajecten voor allerlei professionals binnen (school)organisaties.

Academy

In de Academie van Learnovate vind je online en blended ontwikkelmodules die je alleen of met collega’s kan volgen.

Scroll naar boven